bizzix goedkope laders!

1Mijn broer heeft een eigen onderneming dat redelijk goed loopt, hij heeft dan ook een aantal vaste klanten met wie hij goede contacten heeft. Ik gaf hem de tip om zijn vaste klanten eens een cadeau of relatiegeschenk te geven, hiermee houd je ze erg tevreden. Hij vertelde me dat hij zat te denken om iets van Apple accessoires cadeau te doen omdat ze op dat kantoor voornamelijk die artikelen gebruiken van dat merk. Dus ging ik op zoek naar  een voordelige ipad oplader. Ik kwam uit eindelijk terecht bij de site genaamd bizzix die ik hiervoor gelinkt heb en daar waren super veel artikelen voor een zeer goedkope prijs en ze waren nog van degelijke kwaliteit ook volgens de site.

Hij nam de tip aan

3

We bestelden een aantal ipad opladers bij de webshop en binnen no time werden ze geleverd aan huis, ik heb er voor mijzelf ook een besteld en ik moet toegeven dat ze zeker net zo goed zijn als de officiële laders die het dubbele kosten. Hij deed een aantal laders cadeau aan het bedrijf als een relatiegeschenk en ze waren hier erg blij mee, ze zeiden dat de laders vaak niet lang mee gaan en na een maand de laders te gebruiken concludeerde zij dat ze dezelfde capaciteiten hebben als de andere duurdere laders. Ze waren erg blij met het cadeau en het feit dat ze nu voordeliger laders konden kopen bij bizzix!2