Leuk servies bedrukken!

Wist je dat je gewoonweg servies bedrukken kan met wat je er graag op wilt hebben? Je dient er wel rekening mee te houden met het feit dat het licentievrij is, anders is het natuurlijk niet toegestaan om het te laten bedrukken! Het zoeken op het internet naar de nieuwste trends op het gebied van interieur en mode is iets wat ik maar al te graag doe. Ook deze keer wilde ik eens wat anders met het servies. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet in de hoop het snel te vinden.

26940_87443

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Maxilia. Hier is het namelijk mogelijk om servies te bedrukken met wat jij er graag op wilt hebben! Diversiteit aan het leukste servies is hier te vinden waardoor ik het zeker weet dat hier leuk servies te vinden is. Ook in de kosten scheelt het een stuk vergeleken met andere bedrijven! Natuurlijk is het zo dat je nooit genoeg servies in je kast kan hebben staan.

28138_10_lt98711

Direct besteld

Bij het bekijken van het servies bij hun op de website wist ik het zeker dat ik hier aan het juiste adres ben! Al helemaal wetende dat ik tijdens het kerstdiner aardig wat service erbij nodig heb. Servies bedrukken met een geschikte afbeelding is dan toch ook het leukste wat je kan doen? Ik heb hier in ieder geval voor gekozen om bij hun te bestellen. Ben wel onwijs benieuwd naar het servies zodra het bedrukt en wel bij ons thuis wordt bezorgd!