Twee matrassen van 90 x 190 cm

Mijn vriend en ik zijn opzoek naar twee matras van 90 x 190 cm omdat wij hebben gemerkt dat wij andere wensen hebben. Wij hebben samen al een jaar op eentje geslapen en dat ging in het begin heel goed. Wij merkte na een tijdje toch dat de een het te hard vond en de ander weer te zacht. Toen ik dat probleem aan mijn moeder vertelde, zei zij direct dat zij een goede oplossing wist. Wij moesten gewoon twee verschillende aanschaffen en die naast elkaar leggen. Dat leek mij een hele goede oplossing. Toen wij op het internet aan het zoeken waren, kwamen wij al gauw een goede webshop tegen die vier soorten aanbood. Wij lazen nauwkeurig de beschrijvingen door zodat wij erachter zouden komen welke versie het beste bij mijn vriend paste en welke het beste bij mij paste.

Matrassen 90 x 190 cm

Welke past bij jou?

wij kozen voor twee matrassen van 90 x 190 cm omdat wij beide best wel klein zijn. Wij vinden het dan niet nodig om voor de versie te kiezen die 10 cm langer is. Op die manier hebben wij meer ruimte over in onze slaapkamer voor andere meubels. Zelf koos ik voor een versie die van latex was gemaakt, die was speciaal bedoelt voor het extra ondersteunen van de rug en de nek. Daar had ik helaas nog wel eens last van. Mijn vriend heeft het vaak best wel heel erg warm in bed en daarom koos hij voor de binnenvering versie omdat die heel erg goed ventileert.

Matrassen 90 x 190 cm