Werken als glazenwasser

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik glazenwasser van beroep. Ik beoefen dit vak inmiddels tien jaar en doe dit nog steeds met veel plezier. Ik werk graag op hoogtes en vind het ontzettend leuk dat ik veel verschillende mensen ontmoet. Als glazenwasser moet je echt resultaatgericht en stressbestendig zijn. Het beroep is echter niet ongevaarlijk. Omdat je op grootte hoogte werkt kunnen ernstige ongelukken gebeuren. Het is daarom erg belangrijk dat je altijd veilig te werk gaat en dat je voldoet aan bepaalde veiligheidseisen. De branche heeft steeds strengere arbeidsomstandigheden gekregen, wat in mijn optiek erg verantwoord is. Zo mag je inmiddels niet meer met een ladder werken op grootte hoogte en moeten je werkkleding en werkschoenen voldoen aan bepaalde veiligheidseisen.

Goede service en snelle levering

Omdat ik zelfstandig ondernemer ben koop ik zelf mijn werkkleding en werkschoenen in. Sinds een jaar bestel ik mijn producten bij Bowork, een familiebedrijf dat werkkleding en werkschoenen verkoopt. Wat ik handig vind is dat ze ook een online webshop hebben zodat ik de producten gewoon online kan bestellen. Wanneer ze niet goed zijn kun je een bestelling binnen dertig dagen ruilen of retourneren. Verder is de verzending gratis bij een bestelling vanaf 75 euro of hoger. Onlangs heb ik nieuwe werklaarzen gekocht waar ik erg blij mee ben, namelijk de Jallatte Jalartic Sas met een S3 normering. De laarzen zijn gemaakt van leer en zijn gevoerd. De werklaarzen zijn waterafstotend en beschikken over een stalen neus en een stalen tussenzool. De loopzool is zowel schokabsorberend als antislip. Erg handig in mijn vak. Ze zitten erg comfortabel en voelen stevig aan. Ik ben dan ook erg tevreden met mijn online aankoop.

Ik ben niet echt een winkelliefhebber dus online bestellen is voor mij één van de beste ontwikkelingen in de afgelopen jaren geweest! Wat vind jij van online winkelen?

sixton_7